PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Kandidati s HDZ-ove X. izborne liste za Sabor sutra na Braču; veliki predizborni skup najavljen u Supetru

Kandidati s HDZ-ove X. izborne liste za hrvatski Sabor nastavljaju s preizbornim obilascima i predstavljanjem HDZ-ova programa građanima uoči parlamentarnih izbora koji su sazvani za 5. srpnja.

Kandidati s liste X. izborne jedinice sutra cijeli dan na Braču
Poslije današnjega posjeta otoku Hvaru, predstavnici X. izborne jedinice koju predvodi dr. Vili Beroš, u nedjelju, 21. lipnja, boravit će na otoku Braču te se susresti s otočanima i upoznati ih s programom HDZ-a kojim žele osvojiti novi mandat na čelu Hrvatske. Treba istaknuti kako je kandidatica HDZ-a za hrvatski Sabor i Danica Baričević iz Supetra, županijska vijećnica u skupštini Splitsko-dalmatinske županije, zatim predsjednica Udruženja obrtnika Brač i Zajednice žena “Katarina Zrinski” Splitsko-dalmatinske županije.

Prvo sudjelovanje na nedjeljnoj misi u Supetru
Kandidati za hrvatski Sabor stići će na Brač trajektom oko 10.00 sati. Po dolasku sudjelovat će u 10.30 sati na nedjeljnoj misi u crkvi Navještenja Marijina u Supetru. Poslije mise otići će u Sutivan gdje je druženje s građanima najavljeno za 12.00 sati. U 12.45 sati kandidati će se družiti s građanima u Milni, a u 13.30 sati u Nerežišćima.

Predizborni skup održat će se u Supetru
U Bolu je susret s građanima planiran u 16.00 sati, u Selcima u 17.00 sati, u Pučišćima u 18.00 sati, u Postirima u 19.00 sati, a boravak na otoku kandidati će zaključiti predizbornim skupom na terasi hotela “Osam” u Supetru s početkom u 20.30 sati.

Kandidati za Sabor obići će infrastrukturne investicije na otoku
— Koncept programa na Braču je prvo misa, pa obilazak općina i druženje s građanima na kavi te obilazak infrastrukturnih investicija koje je Vlada uložila u otok. Svi otočani pozvani su na završni predizborni skup u Supetru, poručila je za BRAČ danas kandidatkinja za Sabor Baričević. Prije nekoliko dana, na predstavljanju liste u Splitu, Baričević je najavila da će u slučaju ulaska u Sabor nastaviti biti glas svojih Bračana i ostalih otočana, dodavši kako su joj kao poduzetnici poznate poteškoće s kojima se susreću otočani u svojem životu i radu.

Stigao zanimljiv video poziv Bračanima
S današnjega putovanja na Hvar stigao je odmah i zanimljiv poziv Bračanima na sutrašnje druženje s kandidatima za hrvatski Sabor. Poziv su uputili kandidatica Baričević i nositelj liste Beroš.

Podjelite:

You may also like...