Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Kaufland se s 5 kuna od prodaje proizvoda uključio u inicijativu UNICEF–a za opremanje hrvatskih rodilišta

U sklopu višegodišnje suradnje između trgovačkoga lanca Kaufland Hrvatska k. d. i UNICEF–a, ove je godine dogovorena još jedna akcija kojom Kaufland želi doprinijeti lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Od svakoga prodanoga proizvoda 5 kuna za mame i novorođene bebe
U razdoblju do 6. siječnja 2020. godine Kaufland Hrvatska donirat će 5 kuna od svakoga prodanog proizvoda svojih robnih marki Kuniboo i Hip & Hopps kako bi podržao mame i novorođene bebe u Hrvatskoj. Sav prikupljeni iznos bit će namijenjen UNICEF–ovoj inicijativi za opremanje hrvatskih rodilišta kako bi ona postala mjesta najboljega početka života za bebe i mame, ali i za cijelu obitelj.

Osigurati svakom sjetetu najbolji mogući početak života
— Kaufland Hrvatska kroz svoju kontinuiranu podršku UNICEF–u pokazuje da je istinski prijatelj djece. Ova je suradnja realizirana u godini obilježavanja 30. obljetnice Konvencije o pravima djeteta kojom smo se obvezali osigurati svakom djetetu najbolji mogući početak života. Hvala Kauflandu što nam pomaže da upravo takav početak života osiguramo svim novorođenim bebama i njihovim mamama u hrvatskim rodilištima, rekla je Regina M. Castillo, predstojnica Ureda UNICEF–a za Hrvatsku.

Akcija se provodi u svim trgovinama Kauflanda
Voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu Marija Franić istaknula je da taj trgovački lanac uspješno surađuje s UNICEF–om već nekoliko godina i rado podržava program podrške najmlađoj djeci i rodilištima. — Akcija se provodi u svim trgovinama Kauflanda i pozivamo sve da se uključe danas za bolje sutra za naše mališane, rekla je Franić.

U razdoblju do 6. siječnja 2020. godine Kaufland Hrvatska donirat će 5 kuna od svakoga prodanoga proizvoda svojih robnih marki Kuniboo i Hip & Hopps kako bi podržao mame i novorođene bebe u Hrvatskoj

Podjelite:

You may also like...