Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

KORONA NE POSUSTAJE Potvrđena dva nova slučaja zaraze na Braču; novozaraženi su iz Postira i Pučišća

Na području Splitsko-dalmatinske županije danas je, 30. kolovoza, 99 novozaraženih osoba pozitivno na koronavirus, a obrađeno je ukupno 639 testova, izvijestio je Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Prema broju zaraženih poslije Splita je Sinj s 8 novih slučajeva
S područja grada Splita novih 50 osoba je zaraženo, 8 iz Sinja, 7 iz Kaštela, 5 iz Solina, 4 iz Imotskoga i Podstrane, 3 iz Dugoga Rata, 2 iz Trogira, Podbablja i Zmijavaca te po 1 osoba iz Hvara, Makarske, Omiša, Vrgorca, Hrvaca, Postira, Prološca, Pučišća, Runovića i Šestanovca.

U samoizolaciji 1.508 osoba
Od 99 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, 36 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. Ukupno je 1.508 osoba u samoizolaciji. U Kliničkom bolničkom centru u Splitu nalazi se 58 osoba koje su pozitivne na Covid, a 3 pacijenta trebaju pomoć respiratora. U karanteni su 4 osobe, priopćio je Županijski stožer civilne zaštite.

Nacionalni stožer od danas podatke objavljuje u 10.00 sati
Od subote, 29. kolovoza, u 12.15 sati do danas u 7.45 sati, zabilježena su 262 nova slučaja pa je broj trenutno oboljelih u Hrvatskoj danas 2.727, izvijestio je danas Nacionalni stožer civilne zaštite.

Prema današnjemu priopćenju Stožera civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji, s područja grada Splita zaraženo je 50 novih osoba, 8 iz Sinja, 7 iz Kaštela, 5 iz Solina, 4 iz Imotskoga i Podstrane, 3 iz Dugoga Rata, 2 iz Trogira, Podbablja i Zmijavaca te po 1 osoba iz Hvara, Makarske, Omiša, Vrgorca, Hrvaca, Postira, Prološca, Pučišća, Runovića i Šestanovca

Podjelite:

You may also like...