Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

KORONAVIRUS NE MIRUJE I danas Splitsko-dalmatinska županija ima najveći broj novozaraženih

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 20. kolovoza, kako je od ukupno 538 obrađenih testova 75 novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus.

Split, Makarska i Sinj danas bilježe najveći broj zaraženih
Grad Split i dalje bilježi najveći broj novozaraženih; danas ih je čak 26, dok ih je jučer, kako je izvijestio NZJZ, bilo 18. U Makarskoj je 12 novih slučajeva, a jučer ih je bilo 7, dok ih je u Sinju 6, a jučer samo 2. U Imotskom je zabilježeno novih 5 slučajeva zaraze. U Dugom Ratu zabilježena su 4 slučaja, isto koliko u Kaštelima i Vrlici. Po 3 slučaja infekcije evidentirana su u Tučepima, 2 osobe su pozitivne u Hvaru, Solinu i Otoku te po jedna u Starom Gradu, Šestanovcu i Marini.

U splitskoj bolnici 15 pacijenata pozitivno na Covid
Od 75 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, 10 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novozaraženi epidemiološki obrađuju. Pod zdravstvenim nadzorom nalaze se ukupno 1.193 osobe. U Kliničkom bolničkom centru u Splitu 15 pacijenata je pozitivno na Covid, a 2 pacijenta nalaze se na respiratoru.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 20. kolovoza, kako je od ukupno 538 obrađenih testova 75 novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus. Najveći broj novozaraženih je s područja grada Splita, njih 26, dok je iz Makarske 12 (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...