Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Krizni stožer na Braču uputio uskrsnu čestitku s pozivom: “Čuvajte se, budite odgovorni i pazite jedni na druge jer samo zajedno možemo prebroditi ovu nesreću”

Krizni stožer na Braču uputio je danas, 12. travnja, uskrsnu čestitku, u ime svih operativaca i volontera stožera Civilne zaštite na otoku.

Čestitka svima koji se brinu o sigurnosti naših sugrađana
— Sretan Uskrs želimo svima koji cijelo vrijeme trajanja ove epidemije brinu o sigurnosti naših sugrađana, zdravstvenim djelatnicima, hitnoj medicinskoj službi, pripradnicima policije, vatrogascima, članovima Crvenoga Križa i Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja i našim volonterima u Call centru, kao i svim komunalnim i opskrbnim službama na našem otoku, stoji u uskrsnoj čestitci bračkoga Kriznog stožera.

Njihov rad i napor naše živote u ova zahtjevna vremena čine koliko-toliko normalnim
U nastavku uskrsne poruke Krizni stožer je poručio: — Posebno sretan i siguran Uskrs želimo radnicama i radnicama u trgovinama i supermarketima, u kioscima, benzinskim postajama i šalterima banaka, FINA-e i naravno Jadrolinije jer upravo njihov samoprijegoran rad i napor, naše živote u ova zahtjevna vremena čine koliko-toliko normalnim, a sve izazove sa kojima se pod svim ovim mjerama predostrožnosti svakodnevno susrećemo podnošljivijima.

Pazite jedni na druge
Na kraju uskrsnoga obraćanja uputio je i poziv: — Čuvajte se, budite odgovorni i pazite jedni na druge jer samo zajedno možemo prebroditi ovu nesreću. Zaželio je svima sretan i blagoslovljen Uskrs.

— Čuvajte se, budite odgovorni i pazite jedni na druge jer samo zajedno možemo prebroditi ovu nesreću, stoji u uskrsnoj poruci Kriznoga stožera Brača (izvor: Krizni stožer otoka Brača)

Podjelite:

You may also like...