Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Krizni stožer objavio broj osoba u samoizolaciji

Krizni stožer otoka Brača objavio je danas, 13. travnja, broj osoba koje se u ovom trenutku nalaze u preventivnoj mjeri samoizolacije, a s ciljem praćenja njihova zdravstvenoga stanja.

Pod stalnim nadzorom policije i liječnika
U samoizolaciji su 23 osobe i sve su pod stalnim nadzorom policije i liječnika. Njihovo će se zdravstveno stanje pratiti svakodnevno, poručio je Krizni stožer na otoku, naglasivši kako je na Braču samo jedna osoba zaražena koronavirusom.

Na Braču jedna osoba oboljela
Potvrdu prvoga oboljenja od koronavirusa na Braču Krizni stožer objavio je 10. travnja, u svom priopćenju, nakon što su stigli nalazi s testiranja. U Hrvatskoj je do sada od koronavirusa oboljelo 1.600 osoba, izliječeno su 373 osobe, a sa smrtnim ishodom završila su 23 oboljela. U Splitsko-dalmatinskoj županiji do sada su na covid-19 pozitivne 323 osobe. Nove podatke o zaraženima novim virusom Nacionalni stožer civilne zaštite objavit će danas u 14.00 sati na redovitoj konferenciji na medije.

Krizni stožer poziva na staloženost i zdravorazumsko ponašanje
— Sve stanovnike otoka još jednom pozivamo na staloženost, zdravorazumsko ponašanje i striktno pridržavanje svih mjera koje su na snazi, poručio je Stožer otoka Brača, pozvavši stanovnike da informacije o stanju na otoku prate preko službene stranice Kriznoga stožera.

– Sve stanovnike otoka još jednom pozivamo na staloženost, zdravorazumsko ponašanje i striktno pridržavanje svih mjera koje su na snazi, priopćio je danas, 13. travnja, Krizni stožer, objavivši da se na Braču 23 osobe nalaze u samoizolaciji (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...