Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Krizni stožer objavio da je na Braču 26 osoba u samoizolaciji i pod kontrolom. “Situacija je u potpunosti pod kontrolom”, poručio brački Krizni stožer

Krizni stožer otoka Brača objavio je danas, 17. ožujka, da je na Braču 26 osoba u samoizolaciji i pod kontrolom. Porast je to broja ljudi u samoizolaciji nakon što je Krizni stožer dan ranije, 16. ožujka, objavio da se u samoizolaciji i pod kontrolom nalazi 18 osoba. U Hrvatskoj je, prema današnjemu izvještaju Nacionalnoga stožera, od koronavirusa oboljelo 65 osoba, a 4 osobe su izliječene i puštene na kućnu njegu.

Pratimo razvoj krizne situacije
— Situacija je u potpunosti pod kontrolom, stožer konstantno prati razvoj ove krizne situacije i pri tome rukovodi i upravlja svim resursima i procesima u cilju njenoga što bržega i efikasnijega prevladavanja, istaknuli su iz Kriznoga stožera.

Ne podliježite neprovjerenim i lažnim informacijama
Iz Stožera apeliraju na građane da ne podliježu neprovjerenim i lažnim informacijama. — Pozivamo vas da pratite objave nadležnih tijela na ovoj stranici i pridržavate se aktualnih preporuka i uputa, stoji u obavijesti operativnoga i stručnoga tijela koje svih ovih dana intenzivno radi na provođenju mjera prevencije u širenju moguće zaraze koronavirusom.

Brač ima svoga epidemiologa
Krizni stožer za cijeli otok formiran je 13. ožujka i predstavljen javnosti nakon izvanredne koordinacije čelnika grada Supetra i bračkih općina. Operativno-izvršni dio toga Stožera čine načelnik Stožera Nikola Martinić Dragan, koji rukovodi radom Stožera, zatim specijalist epidemiolog dr. Nađan Šerić iz Epidemiološke službe Brač Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo, načelnik Policijske postaje Brač Mirko Beović i član za informiranje Jakov Zlatar.

Brač ima svoga epidemiologa, a to je dr. Nađan Šerić, specijalist epidemiolog, voditelj Epidemiološke ispostave Brač Nastavnoga zavofa za javno zdravstvo koji je važan član Kriznoga stožera otoka Brača (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...