Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Krizni stožer održao video sjednicu. Dogovorio sva daljnja postupanja i procedure. Pozivaju stanovnike na staloženost i pridržavanje propisanih mjera

Krizni stožer Brača održao je jučer, 10. travnja, sjednicu putem video-linka, a u povodu novonastale situacije i prvoga slučaja oboljenja na otoku od koronavirusa, objavljeno je na službenim stranicama toga operativnoga i stručnoga tijela za čitav otok.

Tko je sve sudjelovao u video sjednici
Sjednicu je vodio epidemiolog, a u njezinu radu sudjelovali su načelnik Kriznoga stožera Nikola Martinić Dragan, zatim načelnik bračke policije Mirko Beović, predstavnik gradskog stožera Civilne zaštite Supetra i svih općinskih stožera Civilne zaštite na Braču.

Dogovoreno daljnje postupanje i procedure
Prema priopćenju Kriznoga stožera, zajednički je dogovoreno i usuglašeno daljnje postupanje i procedure. — Sve stanovnike otoka još jednom pozivamo na staloženost, zdravorazumsko ponašanje i striktno pridržavanje svih mjera koje su na snazi, poručili su iz bračkoga Kriznog stožera koji neumorno i 24 sata obavlja poslove kako bi se suzbilo širenje koronavirusa i pravovremeno poduzimale potrebne radnje. Jednom riječju, ništa se ne prepušta slučaju, kontrolira se kretanje stanovništva, a pod posebnom su kontrolom putnici prema otoku.

Zajednički i jednoglasno donose se odluke
Gradonačelnica Supetra Ivana Marković potvrdila je da otočni stožer zajednički i jednoglasno donosi sve odluke. — Svaki član otočnoga stožera, svaki član lokalnoga stožera zadnjih mjesec dana nema svoj život te smo svi zajedno s vama koji ste se pridržavali svih mjera, uložili nadljudske napore da situacija na našem otoku bude što bolja. To ćemo raditi i dalje, a na sve svoje kolege sam iznimno ponosna, poručila je gradonačelnica Marković, dodavši kako će članovi stožera i nadalje pružit pomoć kome bude trebalo, a posebno, kako ističe, “onima koji su i bit će najteže pogođeni virusom”.

Krizni stožer pozvao na praćenje službene stranice
Iz Kriznoga stožera pozvali su otočane da ne nasjedaju na dezinformacije i poluistine te da prate službenu stranicu kriznoga stožera na wwww.stozerbrac.com.

Krizni stožer otoka Brača na video sjednici dogovorio i usuglasio sva daljnja postupanja i procedure. Pozvao stanovnike na striktno pridržavanje svih mjera koje su na snazi (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...