Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Marijana Šemanović iz Komunalnoga društva “Grad”: “Ne odlažite nepotreban otpad i odgodite sve nepotrebne aktivnosti”

Direktorica Komumalnoga društva “Grad” d.o.o. iz Supetra Marijana Šemanović uputila je poziv građanima na odgovorno i savjesno ponašanje u odnosu na prikupljanje i odlaganje otpada u ovoj teškoj i izvanrednoj situaciji zbog epidemije koronavirusa.

Trudimo se održati naš Grad čistim i urednim
— Radi zaštite zdravlja posebno ugrožene skupine radnika Komunalnoga društva Grad d.o.o., koji svakodnevno sakupljaju i odvoze komunalni otpad, trudeći se da održe naš Grad čistim i urednim, molimo da ne odlažete nepotreban otpad (pogotovo glomazni i zeleni otpad) te da odgodite sve nepotrebne aktivnosti čišćenja vrtova, stambenih prostora, kako bi mogli svoju zadaću izvršiti na vrijeme i na zadovoljstvo svih nas, izlažući naše radnike što manjoj opasnosti od zaraze, a Grad ostaviti čistim i urednim i u ovim izvanrednim okolnostima, poručila je direktorica te komunalne tvrtke Šemanović.

Ukinuto radno vrijeme sa strankama
Osim poziva na odgovorno ponašanje građana kada je riječ o otpadu, iz KD “Grad” obavještavaju da je s ciljem smanjivanja mogućnosti prijenosa koronavirusa, do daljnjega obustavljen i rad sa strankama. — Svoje potrebe za promjenom podataka korisnika javne usluge, upitima o stanju računa i sl. stranke mogu rješavati slanjem dokumentacije putem elektroničke pošte: kdgrad@st.t-com-hr, fax-a na broj 021 631 107 ili upitom putem telefona na 021 631 077, stoji u obavijesti na mrežnoj stranici gradske tvrtke.

direktorica KD “Grad” iz Supetra Marijana Šemanović pozvala je građane da u ovoj teškoj i izvanrednoj situaciji ne odlažu nepotreban otpad, napomunvši kako radnici KD “Grad” svakodnevno sakupljaju i odvoze komunalni otpad (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...