PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Marino Kaštelan u čestitci: “Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odat ćemo počast poginulim braniteljima”

Načelnik Pučišća Marino Kaštelan uputio je danas, 5. kolovoza, čestitku uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Pučišćane jutros razveselila Brassčuta
— Jutros nas je svečanom budnicom razveselila pučiška Brassčuta, večeras ćemo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odati počast poginulim braniteljima, a na kraju ćemo u 19.30 sati svetom misom koju će predvoditi nadbiskup Nikola Eterović zahvaliti dragom Bogu na daru Domovine, na daru slobode i na hrvatskim vitezovima koje nam je zajedno s prvim predsjednikom Franjom Tuđmanom poslao da tu slobodu steknemo, da našu Domovinu obranimo, objavio je na Facebooku načelnik Kaštelan.

Riječi bi trebao čuti svaki naš mladi čovjek
— Iako je Andrija Matijaš Pauk poginuo nakon Oluje, u akciji Južni potez, riječi pokojnoga fra Ignacija Vugdelije na njegovu sprovodu, uz današnji dan trebao bi čuti svaki naš mladi čovjek, svatko tko voli Hrvatsku i cijeni žrtvu naših branitelja. Uz te riječi i uz 25-tu godišnjicu veličanstvene vojno-redarstvene akcije Oluja, od srca Vam čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, napisao je u čestitci Kaštelan.

Na Facebook stranici objavio je govor fra Ignacija Vugdelije na sporovodu general-bojnika.

načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan najavio je kako će se danas, 5. kolovoza, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odati počast poginulim hrvatskim braniteljima na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...