PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Među novooboljelima jedna osoba iz Supetra i Postira

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 28. kolovoza, da je od ukupno 878 obrađenih testova 114 novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus.

Novozaraženi iz Supetra i Postira
Najveći broj novozaraženih, njih 62, je s područja Grada Splita, 7 iz Kaštela, 6 iz Imotskoga i Sinja, 3 iz Prološca, Omiša i Solina, 2 iz Makarske, Dugoga Rata, Dugopolja, Trogira, Hrvaca, Otoka i Ciste Provo, dok je po 1 osoba zaražena iz Supetra, Dicma, Klisa, Podbablja, Podgore, Podstrane, Postira, Runovića, Segeta, Zmijavaca.

U samoizolaciji 1.337 osoba
Od 114 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, 38 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 1.337 osoba.

U splitskoj bolnici je 48 osoba koje su pozitivne na Covid
U Kliničkom bolničkom centru u Splitu 48 osoba je pozitivno na Covid, a 3 se pacijenta nalazi se na respiratoru. U karanteni su 4 osobe. Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji priopćio je kako je, prema izvješću splitskoga KBC-a, preminula muška osoba, stara 60 godina, koja je uz niz drugih komorbiditeta bila pozitivna i na koronavirus.

Najveći broj novozaraženih, njih 62, je s područja Grada Splita, 7 iz Kaštela, 6 iz Imotskoga i Sinja, 3 iz Prološca, Omiša i Solina, 2 iz Makarske, Dugoga Rata, Dugopolja, Trogira, Hrvaca, Otoka i Ciste Provo, dok je po 1 osoba zaražena iz Supetra, Dicma, Klisa, Podbablja, Podgore, Podstrane, Postira, Runovića, Segeta, Zmijavaca

Podjelite:

You may also like...