PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Među pozitivnima na Covid-19 i dvije osobe s Brača

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije koje je objavljeno danas, 17. veljače, od ukupno 741 obrađenoga testa kod 85 osoba potvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus.

Među zaraženima su i dvije osobe s Brača, i to iz Supetra i Milne.

Čak 57 posto zaraženih su kontakti
Najveći broj novozaraženih, njih 31, je iz Splita, zatim 17 iz Kaštela, 6 iz Makarske, 5 iz Sinja, 4 iz Hrvaca i Solina, 3 iz Trilja, 2 iz Omiša i Podgore te 1 osoba iz Baške Vode, Imotskoga, Klisa, Lećevice, Muća, Podstrane, Šolte, Trogira i Vrlike. Od ukupnoga broja novooboljelih, 49 osoba kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju.

Na liječenju 77 pacijenata s koronavirusom
U samoizolaciji se nalaze ukupno 1.482 osobe. Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalazi se 77 Covid pozitivnih osoba. Na respiratoru je 10 pacijenata.

Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su dvije ženske osobe, i to u 75. i 81. godini. Osobe su uz brojne komoribiditete bile pozitivne i na koronavirusnu infekciju.

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji, danas, 17. veljače, među novodijagnosticiranima na Covid-19 su i dvije osobe s Brača, i to iz Supetra i Milne

Podjelite:

You may also like...