Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Ministar Vili Beroš: 39 novooboljelih od koronavirusa

Ministar zdravstva dr. Vili Beroš izvijestio je danas, 11. travnja, na konferenciji za medije da je u 24 sata u Hrvatskoj potvrđeno 39 novooboljelih od koronavirusa.

U Hrvatskoj 1.534 oboljele osobe
U Hrvatskoj je ukupno od koronavirusa oboljelo 1.534 osobe, a do sada je testirano ukupno 15.691 osoba. Prema riječima ministra zdravstva, kod 9,78 posto testiranih osoba utvrđeno je oboljenje. Na respiratoru su 32 bolesnika, 2 su skinuta s respiratora, a hospitaliziranih osoba je 357. Dr. Beroš je zahvalio svima koji se pridržavaju izdanih mjera i uputa za borbu protiv pandemije.

Na Braču jedna osoba zaražena koronavirusom
Prema današnjem priopćenju Kriznoga stožera na Braču, jedna je osoba zaražena koronavirusom, dok se u samoizolaciji od jučer nalazi 25 osoba koje su pod stalnim nadzorom policije i liječnika. — Njihovo će se zdravstveno stanje pratiti svakodnevno, objavio je brački Krizni stožer.

Ministar zdravstva dr. Vili Beroš izvijestio je danas, 11. travnja, na konferenciji za medije da je u Hrvatskoj u posljednja 24 sata novooboljelih od koronavirusa 39 osoba te je do sada ukupno 1.534 osoba pozitivno na COVID-19 (izvor: zdravlje.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...