PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ministar zdravstva dr. Vili Beroš ima koronavirus

Ministar zdravstva dr. Vili Beroš pozitivan je na koronavirus, javljaju danas, 19. studenoga, brojni mediji, a nakon što se ministar Beroš nije pojavio na današnjoj 21. sjednici Vlade.

Beroš je stabilnoga zdravstvenog stanja
— Pojavom simptoma bolesti, ministar Vili Beroš obavio je testiranje na prisutnost koronavirusa te je jutros dobio rezultate testa da je pozitivan. Ministar Vili Beroš je stabilnoga zdravstvenoga stanja s blagom kliničkom slikom te nastavlja obavljati svoje obveze u izolaciji, pridržavajući se svih mjera epidemiologa, navodi se u priopćenju Ministarstva zdravstva.

Beroš je testiran i 26. listopada
Ministar Beroš testiran je na koronavirus i 26. listopada nakon što je nekoliko dana prije sudjelovao na sastanku u Vladi gdje je bilo pozitivnih na koronavirus. Tada je njegov nalaz bio negativan. Nakon što su ga novinari upitali boji li se virusa, ministar je odgovorio da se virusa ne boji te da vjeruje kako će ga, ukoliko ga dobije, preboljeti kao i većina građana.

Ministarstvo zdravstva priopćilo je danas, 19. studenoga, da je ministar zdravstva dr. Vili Beroš pozitivan na koronavirus (ministar Vili Beroš / foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...