Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ministar zdravstva Vili Beroš poručio danas u Splitu: “Moje srce nikad nije otišlo iz ovoga kraja”

Ministar zdravstva prof. dr. Vili Beroš, nositelj liste HDZ-a u X. izbornoj jedinici, poručio je danas, 18. lipnja, u Splitu kako je s velikim zadovoljstvom prihvatio kandidaturu za nositelja izborne liste te ujedno progovorio o planiranoj reformi zdravstvenoga sustava u Hrvatskoj.

“Priznat ću vam: Nisam dugo u politici”
— Iskoristit ću priliku čestitati svim izabranim kandidatima za poziciju zastupnika u hrvatskom Saboru. Priznat ću vam i sljedeće: Ja nisam dugo u politici, liječnik sam i neurokirurg. Međutim, s velikom zadovoljstvom i čašću prihvatio sam kandidaturu za nositelja izborne liste u X. izbornoj jedinici. To smatram velikom obavezom; obaveza je tim veća jer sam kandidiran u kraju u kojem sam rođen, u kojem sam odrastao i u kraju iz kojega moje srce nikad nije otišlo, rekao je na početku obraćanja ministar Beroš.

“Reagirali smo stručno, snažno, brzo i odgovorno”
Osvrnuvši se na zdravstveni sustav u Hrvatskoj, Beroš je rekao kako je njegova ideja bila provesti nužne reforme, unaprijediti zdravstveni sustav te ga učiniti boljim, modernijim i efikasnijim. — Dogodila se korona. Reagirali smo kako smo znali i umijeli. Reagirali smo stručno, snažno, brzo i odgovorno. Učinili smo sve da bismo zaštitili zdravlje i živote hrvatskih građana. I u tome smo do sada uspjeli. Ono što mogu reći je da u meni ima još puno energije, volje i snage za provedbu planirane reforme i kada ova ugroza mine jer hrvatski zdravstveni sustav to treba. Zdravstveni sustav treba pružati bolju zdravstvenu zaštitu bolesnicima i građanima Republike Hrvatske, poručio je ministar Beroš pred kojim je zajedno s kandidatima s njegove liste 15-tak dana intenzivne predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore.

Sigurnost, snaga, prosperitet naši su ciljevi
— Pozvani smo predstaviti naš program građanima: sigurnost, snaga, prosperitet naši su ciljevi. Moramo biti predani na tom putu, rekao je Beroš novinarima, poručivši kako je HDZ najjača politička opcija u Hrvatskoj te je, dodao je, “uvijek bila uz svoj narod”. Govoreći o nadolazećim izborima Beroš je, između ostaloga, poručio: — Građani u ovom trenutku imaju izbor. Mogu izabirati one koji su dokazani, pouzdani, koji imaju određene rezultate, ali i one koji tek promišljaju svoj politički put i karijeru. Krize se događaju iznenada, one ne kucaju na vrata. Mi ih ne prizivamo, ali se one dešavaju. Koga ćemo imati u narednom periodu da nas vode ako ne odgovorne i snažne ljude koji imaju određeno iskustvo u upravljanju krizama.

Izađite iskreno pred građane i svjedočite program
U predizbornom tonu ministar Beroš poručio je kako će se HDZ odgovorno boriti “za sigurnu, snažnu i prosperitetnu Hrvatsku”. — Naslanjat ćemo se na tradicionalne vrijednosti: obitelj, domovinu, domovinski rat kao temelj moderne Hrvatske. Ali, moramo biti okrenuti i prema budućnosti. Ova Vlada razmišlja o budućnosti, ova Vlada ima rezultate, ima brojke i vodit će nas i dalje u sigurnu budućnost, istaknuo je ministar zdravstva, pozvavši sve kandidate s liste da izađu iskreno pred građane i svjedoče program kako bi građani prepoznali njihovu vjerodostojnost.

— Građani u ovom trenutku imaju izbor. Mogu izabirati one koji su dokazani, pouzdani, koji imaju određene rezultate, ali i one koji tek promišljaju svoj politički put i karijeru. Krize se događaju iznenada, one ne kucaju na vrata. Mi ih ne prizivamo, ali se one dešavaju. Koga ćemo imati u narednom periodu da nas vode ako ne odgovorne i snažne ljude koji imaju određeno iskustvo u upravljanju krizama, poručio ministar zdravstva dr. Vili Beroš na današnjem predstavljanju kandidata za Sabor s HDZ-ove X. izborne liste čiji je nositelj (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...