PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Moto klub Brač uključio se u prikupljanje pomoći stradalima u Banovini; sudjelovat će i u sanaciji štete

Brački Moto klub uključio se u prikupljanje pomoći za stradale na području Sisačko-moslovačke županije koje je pogodio razoran potres, prouzročivši ljudske žrtve i veliku materijalnu štetu.

Nastavlja se val dobrote na Braču, a Moto klub poziva stanovnike na otoku da se odazovu u darivanju prijeko potrebnih potrepština.

Pomoć će biti uručena najpotrebnijima
— Ako i sami želite donirati potrepštine, kao i prijeko potreban alat i materijal, molimo vas da nas kontaktirate do srijede, 13. siječnja. Prikupljenu pomoć sami vozimo i uz pomoć naših prijatelja s toga područja pomoć će biti uručena onima kojima je to najpotrebnije, poručili su na Facebooku iz Moto kluba Brač 2005.

Evo što bi moglo biti od koristi
Napomenuli su i čega najviše nedostaje. Tako će od koristi biti čavli i vijci za drvo, zatim pur pjene i silikoni, cerade, građevinski najloni, zatim različite vrste električnoga kabela, kao i građevinski alati. Dodali su kako bi dobro došla i kuhala na plin ili struju, zatim grijalice te topla odjeća, pelene i hrana za djecu.

Iz Moto kluba najavili su ujedno da će u Banovini ostati nekoliko dana kako bi pomogli u sanaciji štete koju je izazvao potres.

Nastavlja se val dobrote na Braču. Prikupljanje prijeko potrebne pomoći stradalima u razornom potresu u Banovini najavio i Moto klub Brač 2005 (izvor: Facebook Moto klub Brač)

Podjelite:

You may also like...