Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Na Braču od jučer 16 osoba u samoizolaciji; iz Kriznoga stožera pozivaju građane da poštuju sve mjere. Danas kreću leci s obavijestima i naputcima o ponašanju i mjerama za suzbijanje širenja epidemije

Na Braču nema zaraženih koronavirusom, ali je od jučer, 14. ožujka, 16 osoba u samoizolaciji i nalaze se pod nadzorom, objavio je danas, 15. ožujka, Krizni stožer otoka Brača.

Sve osobe u samoizolaciji nalaze se pod nadzorom
Prvoga dana rada Kriznoga stožera, 13. ožujka, objavljeno je da je na Braču 5 osoba u samoizolaciji. Riječ je o osobama koje su doputovale u Split iz Ancone brodom “Marko Polo” 11. ožujka. Krizni stožer objavio je u subotu, 14. ožujka, da je samoizolaciji 6 osoba te je od tada do danas porastao broj osoba koje se nalaze u samoizolaciji i pod nadzorom.

Kreće po općinama i gradu Supetru popis mjera za suzbijanje širenja epidemije
— Od danas u distribuciju po svim bračkim općinama i gradu Supetru kreću leci s obavijestima i naputcima za ponašanje za sve mještane otoka Brača i naše goste, kao i popis mjera za suzbijanje širenja epidemije koje su trenutno na snazi na otoku, poručili su iz Kriznoga stožera.

Poštujte mjere i naputke službenih tijela
Pozivaju sve sugrađane i goste da ne podliježu panici i razvoju situacije pristupaju smireno i trezveno te poštujući sve mjere i naputke službenih tijela. — Ne podliježite lažnim vijestima i neprovjerenim informacijama, za sve podrobnije informacije i pitanja još jednom vas upućujemo na korištenje naše službene stranice i kontakt maila i telefona 097 651 9550.

Na području županije nema potvrđenih slučajeva zaraze
Treba istaknuti da prema posljednjim podacima na području Splitsko-dalmatinske županije nema potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom, dok se ukupno 298 osoba nalazi u samoizolaciji. Prema Stožeru Splitsko-dalmatinske županije, u karanteni je 47 osoba, od čega je 25 hrvatska i 22 strana državljanina. Iz županijskoga stožera preporučuju da se do daljnjega odgode svi skupovi i organizirana okupljanja.

Danas po bračkim općinama i gradu Supetru kreću letci o mjerama za suzbijanje širenja epidemije kojih se trebaju pridržavati stanovnici otoka i njihovi gosti, obavijestio je Krizni stožer Brača (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...