Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Na Braču od jučer 34 osobe pozitivne na koronavirus

Brač se postupno normalizira što se tiče života i rada. U nedjelju u ponoć prestala su vrijediti sva ograničenja koja su bila na snazi.

Otvorene trgovine, uslužne djelatnosti i ugostiteljski objekti
Brač se tako priključio ostatku Hrvatske, a postupno se normalizira i prijevoz. Prvo trajektni, čiji će se broj polazaka povećavati, a od sutra “Arriva Hrvatska” uvodi i autobusni prijevoz po otoku, koji će biti značajno reduciran. Kako se bude normalizirao život, tako će se i linije postupno pojačavati. Ukinute su suglasnosti za putovanje trajektom, kao i propusnice za kretanje po otoku. Od ponedjeljka normalno rade sve trgovine i uslužne djelatnosti, otvorene su tržnice i ribarnice, kao i svi ugostiteljski objekti.

Od jučer 34 osobe pozitivne na covid-19
Krizni stožer otoka Brača izvijestio je danas, 26. svibnja, da su od jučer 34 osobe pozitivne na koronavirus. Mr. Diana Nonković, specijalist epidemiolog iz Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, jučer je potvrdila medijima da su dvije osobe u splitskoj bolnici te istaknula da se svi pozitivni osjećaju dobro. Ohrabruje vijest da već nekoliko dana i na području Splitsko-dalmatinske županije nema novooboljelih od koronavirusa. Do sada je na području županije oboljelo 559 osoba, a oporavljeno 470 osoba, što znači da je još 89 osoba pozitivno na taj virus.

Pridržavajte se mjera
— Molimo vas da se pridržavate svih mjera koje su u pojedinim objektima na snazi, poručio je brački Krizni stožer u svom pozivu otočanima.

Brač se postupno normalizira što se tiče života i rada. U nedjelju u ponoć prestala su vrijediti sva ograničenja koja su bila na snazi. Od ponedjeljka normalno rade sve trgovine i uslužne djelatnosti, otvorene su tržnice i ribarnice, kao i svi ugostiteljski objekti (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...