Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Na Braču potvrđen novi slučaj oboljenja od koronavirusa, čeka se nalaz testiranja druge osobe

Nalaz jedne od dviju testiranih osoba s Brača, koji su imali simptome koji bi mogli biti povezani s virusom, potvrđen je od strane epidemiološke službe u Splitu kao pozitivan, izvijestio je kasno sinoć Krizni stožer otoka Brača, potvrdivši tako i drugi slučaj oboljenja na otoku.

Svi kontakti će biti stavljeni u samoizolaciju
Oboljela osoba smještena je u Kliničkom bolničkom centru Split, a kako nam je potvrđeno radi se o starijoj ženskoj osobi. — U tijeku su svi propisani postupci i procedure koje provode zdravstveni djelatnici u suradnji s našom epidemiološkom službom. Ušlo se u trag svim kontaktima koji će biti stavljeni u samoizolaciju nakon čega će se obaviti i dodatna testiranja, pojasnio je Krizni stožer.

Čeka se nalaz druge osobe
Naglasio je kako se nalaz druge testirane osobe očekuje te će o njemu javnost biti obaviještena.

Prvi slučaj oboljenja još 10. travnja
Treba podsjetiti kako je prvi slučaj infekcije koronavirusom na Braču zabilježen u Supetru, i to 10. travnja, kada je oboljela muška osoba srednje životne dobi. Osoba je izliječena, a Brač je dugo vremena odolijevao koronavirusu zahvaljujući dobrom i kvalitetnom provođenju epidemiološkim mjera i odluka koje su bile na snazi.

Uskoro opširnije…

Nalaz jedne od dviju testiranih osoba s Brača, koji su imali simptome koji bi mogli biti povezani s virusom, potvrđen je od strane epidemiološke službe u Splitu kao pozitivan, izvijestio je kasno sinoć Krizni stožer otoka Brača. Riječ je o starijoj ženskoj osobi koja je smještena u splitskoj bolnici

Podjelite:

You may also like...