PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Na Braču tek jedan novi slučaj zaraze

Od ukupno 425 obrađenih testova 159 osoba pozitivno je na koronavirus, priopćio je danas, 7. prosinca, Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije nakon što su pristigli rezultati testiranja županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo.

Jedan novi slučaj iz Postira
Na koronavirus pozitivno je tako 95 osoba iz Splita, 15 iz Kaštela, 9 iz Omiša, 8 iz Solina, 6 iz Sinja, 5 iz Dugoga Rata, 3 iz Podstrane i Runovića, 2 iz Trilja te po 1 novi slučaj zaraze iz Imotskoga, Makarske, Trogira, Baške Vode, Brela, Dugopolja, Klisa, Lećevice, Podbablja, Podgore, Postira, Tučepa i Ciste Provo.

Na bolničkomu liječenju 195 osoba pozitivnih na koronavirus
Od ukupnoga broja novooboljelih, 93 osobe kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 2.684 osoba. Na bolničkomu liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalazi se 195 osoba koje su pozitivne na Covid-19, dok se njih 11 nalazi na respiratoru.

U 24 sata preminule 4 osobe
Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su četiri osobe, i to tri muške osobe u 79., 84. i 85. godini te ženska osoba u 85. godini života. Umrle osobe su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirus.

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, danas, 7. prosinca, među pozitivnima na Covid-19 je i jedna osoba iz Postira (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...