Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Na Braču u nastavku testiranja prikupljeno novih 111 briseva, prvi nalazi testova očekuju se kasno večeras

U nastavku testiranja na Braču koje i danas, 13. svibnja, provodi epidemiološka služba Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo pod vodstvom dr. Nađana Šerića iz bračke ispostave i tim Crvenoga križa Brač, prikupljeni su novi uzroci.

Uzeto 111 novih briseva
Prema priopćenju Kriznoga stožera otoka Brača, uzeto je ukupno 111 novih briseva, a prvi rezultati testova mogu se očekivati kasno večeras ili sutra u tijeku jutra.

U samoizolaciji su 154 osobe
Ukupan broj osoba pozitivnih na koronavirus na Braču je 40, od čega je najveći broj oboljelih, njih 20, iz Nerežišća, odakle je i krenula epidemija koja se proširila u nekoliko mjesta na otoku. U samoizolaciji se nalaze 154 osobe. – Svi su pod stalnom medicinskom paskom, izvijestio je otočni Stožer. O pridržavanju propisanih mjera samoizolacije kao i redovito provodi bračka policija.

Epidemiološka služba Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo pod vodstvom dr. Nađana Šerića, liječnika epidemiologa iz ispostave Brač, danas je uzela 111 novih briseva, a prvi rezultati testiranja očekuju se kasno večeras (izvor: Krizni stožer Brača)

Podjelite:

You may also like...