Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Na Braču više nema oboljelih od koronavirusa. Pada broj osoba koje su pod mjerom zdravstvenog nadzora

Na Braču više nema oboljelih od koronavirusa. Vijest je koja proizlazi iz priopćenja Kriznoga stožera otoka Brača koje je objavljeno u srijedu, 29. travnja.

Osobama koje su bile u kontaktu s oboljelim završio zdravstveni nadzor
Nakon što je prvi slučaj oboljenja na Braču potvrđen još 10. travnja, oboljelom je određena stroga samoizolacija, a svim osobama koje su ostvarile kontakt s oboljelim bila je propisana mjera zdravstvenoga nadzora u trajanju od 14 dana. Njih 18, koliko ih je tada stavljeno u samoizolaciju, završile su s tom preventivnom mjerom. Svi su bil pod nadzorom liječnika i policije, testirani su i nije zabilježen novi pozitivan test na koronavirus.

U samoizolaciji se nalazi 16 osoba
Krizni stožer na Braču izvijestio je jučer i danas da se u samoizolaciji nalazi 16 osoba, a što je manji broj u odnosu na izvješće od utorka, 28. travnja. — Sve su osobe pod stalnim nadzorom policije i liječnika, a njihovo će se zdravstveno stanje pratiti svakodnevno, poručio je brački Krizni stožer, ponovno pozvavši otočane na striktno pridržavanje propisanih mjera. Kako su nas neki od vas priupitali i što je s testiranjem te može li se znati koliko je otočana podvrgnuto testu na Covid-19, poslali smo o tome upit odgovornima te ćemo vas izvijestiti kada stigne odgovor.

Krizni stožer na Braču izvijestio je 29. travnja da se u samoizolaciji nalazi 16 osoba, a što je manji broj u odnosu na izvješće od utorka, 28. travnja. — Sve su osobe pod stalnim nadzorom policije i liječnika, a njihovo će se zdravstveno stanje pratiti svakodnevno, poručio je brački Krizni stožer, ponovno pozvavši otočane na striktno pridržavanje propisanih mjera (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...