Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Pozitivna i jedna osoba s područja općine Milna

Od ukupno 782 obrađena testa na području Splitsko-dalmatinske županije 66 osoba pozitivno je na koronavirus, izvijestio je danas, 13. listopada, Nastavni zavod za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Najveći broj novooboljelih iz Splita i Sinja
S područja grada Splita novozaraženo je 25 osoba, 13 ih je iz Sinja, 4 iz Solina i Trilja, 3 iz Kaštela, 2 iz Imotskoga, Muća i Omiša i Jelse te po 1 novi slučaj iz Dicma, Hrvaca, Lećevice, Marine, Milne, Otoka, Podstrane, Prološca i Vrlike.

U županiji u samoizolaciji 1.490 osoba
Od ukupnoga broja novooboljelih na području županije, 33 osobe kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 1.490 osoba.

Preminula žena u 78. godini života
U Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalazi se 31 osoba pozitivna na Covid, a 2 su na respiratoru. Splitski KBC izvijestio je da je u posljednja 24 sata preminula ženska osoba u 78. godini života koja je, kako je navedeno, uz brojne komorbiditete bila pozitivna i na koronavirus.

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji, danas, 13. listopada, među novodijagnosticiranima na Covid je i jedna osoba s područja općine Milna

Podjelite:

You may also like...