Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Na koronavirus pozitivne i tri osobe iz Supetra

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 23. kolovoza, da su od ukupno 759 obrađenih testova 94 osobe pozitivne na koronavirus.

Na koronavirus pozitivne tri osobe iz Supetra
Prema broju novooboljelih najviše ih je s područja grada Splita, njih 37, zatim devet iz Imotskoga, pet iz Podbablja i Makarske, četiri iz Hvara, tri iz Supetra i Sinja, dvije osobe iz Runovića, Zmijavaca, Kaštela, Klisa, Podstrane, Trilja i Otoka te po jedna osoba iz Ciste Provo, Lovreća, Prološca, Staroga Grada, Jelse, Trogira, Segeta, Solina, Vrgorca, Baške Vode, Tučepa, Šestanovca i Dugoga Rata.

Posljednje izvješće o pozitivnima na Braču još od 10. srpnja
Krizni stožer otoka Brača nije objavio podatke o novozaraženima iz Supetra, iako je to ranije objavljivao, a podaci o oboljelima dolaze od Županijskoga stožera civilne zaštite. Posljednje izvješće o pozitivnima na Braču brački Krizni stožer objavio je još 10. srpnja kada su se tri uzorka pokazala pozitivnim.

U splitskoj bolnici 23 osobe pozitivne na Covid
Od 94 novooboljele osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije, 28 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. Osim rasta broja novozaraženih, u porastu je i broj osoba kojima je određen zdravstveni nadzor. Tako se u samoizolaciji nalazi 1.254 osobe. U Kliničkom bolničkom centru u Splitu također je porastao broj osoba koje su pozitivne na Covid te se u ovom trenutku u splitskoj bolnici nalaze 23 takva pacijenta. Od hospitaliziranih osoba dvije su na respiratoru.

U Hrvatskoj u protekla 24 sata 275 novih slučajeva
U protekla 24 sata, prema priopćenju Nacionalnoga stožera civilne zaštite, u Hrvatskoj je 275 novih slučajeva infekcije koronavirusom, pa je broj trenutno oboljelih u Hrvatskoj 2.203. Među njima je čak 155 pacijenata u hrvatskim bolnicama na oporavku, a ukupno je 12 osoba na respiratoru. U protekla 24 sata u Hrvatskoj je testirano 1.718 osoba.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 23. kolovoza, da su 94 osobe pozitivne na koronavirus. U Kliničkom bolničkom centru u Splitu također je porastao broj osoba koje su pozitivne na Covid te se u ovom trenutku u splitskoj bolnici nalaze 23 takva pacijenta. Od hospitaliziranih osoba dvije su na respiratoru (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...