PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Na Novu godinu zabilježena dva nova slučaja zaraze na Braču: jedan iz Milne, a drugi iz Postira

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 1. siječnja, da je od ukupno 256 obrađenih testova kod 45 osoba potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus.

Među zaraženima su i dvije osobe s otoka Brača, i to jedna iz Milne i jedna iz Postira.

U Splitu danas 22 nova slučaja zaraze
Na području Grada Splita zabilježeno je 22 nova slučaja zaraze, 5 iz Solina, 3 iz Kaštela i Trilja, 2 iz Omiša i Trogira te po 1 slučaj zaraze iz Imotskoga, Komiže, Klisa, Otoka, Podstrane i Primorskoga Doca. Od ukupnoga broja novooboljelih, 23 osobe kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju.

U samoizolaciji se nalazi ukupno 1.975 osoba. Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu su 143 osobe koje su pozitivne na Covid, dok se njih 9 nalazi na respiratoru. U protekla 24 sata preminuo je muškarac u 88. godini, koji je uz ostale komorbiditete bio pozitivan i na koronavirus.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 1. siječnja, da je od ukupno 256 obrađenih testova kod 45 osoba potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus. Među pozitivnima na Covid su i dvije osobe s Brača, i to iz Milne i Postira

Podjelite:

You may also like...