Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Na području Splitsko-dalmatinske županije četiri novooboljele osobe; danas preminule dvije osobe iz splitskoga Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj

Na području Splitsko-dalmatinske županije, prema izvješću županijskoga Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, četiri su novooboljele osobe od koronavirusa, i to 3 iz Splita i 1 iz Podstrane.

Nema novooboljelih u domovima za starije i nemoćne
U posljednja 24 sata obrađena su 93 testa. Nitko od novooboljelih nije korisnik ni djelatnik domova za starije i nemoćne osobe. Zanimljiv je i podatak da su među novooboljelima 3 zdravstvena djelatnika. Naknadno je objavljeno da su u splitskoj bolnici prijepodne preminule dvije starije ženske osobe koje su bile korisnice splitskoga Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici.

Izliječeno 177 osoba
Porastao je i broj izliječenih osoba; i dok ih je jučer bilo 150, danas ih je ukupno izliječeno 177 osoba. Na bolničkom liječenju nalazi se 112 osobe, a na respiratoru 9 osoba. Pod mjerom zdravstvenoga nadzora nalazi se 93 zdravstvenih djelatnika.

Do sada koronavirusom inficirana 471 osoba
Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je zabilježen 471 slučaj zaraze koronavirusom. Najveći broj oboljelih, njih 223, bilježi Split, a na drugom mjestu je Solin s 57 oboljelih, a na trećem Makarska s 39 oboljelih. Na Braču je za sada oboljela samo jedna osoba.

Prema današnjim podacima, na području Splitsko-dalmatinske županije četiri su novooboljele osobe od koronavirusa. U splitskoj bolnici danas su preminule dvije starije ženske osobe koje su bile korisnice Doma za starije i nemoćne osobe u Vukovarskoj

Podjelite:

You may also like...