PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Na popisu mjesta danas se našao Supetar

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije koje je objavljeno danas, 11. veljače, od ukupno 604 obrađena testa kod 57 osoba potvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus.

U protekla 24 sata preminule su dvije osobe.

Jedan novi slučaj oboljenja iz Supetra
Prema evidenciji o novooboljelima, 25 ih je iz Splita, 6 iz Kaštela, 4 iz Omiša, 3 iz Baške Vode, Solina i Visa, 2 iz Lovreća te 1 osoba iz Gradca, Hvara, Komiže, Makarske, Marine, Okruga, Podstrane, Sinja, Supetra, Trogira i Vrlike. Od ukupnoga broja novooboljelih, 44 osobe kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju.

Ne pada broj osoba na bolničkomu liječenju
U samoizolaciji se nalaze ukupno 1.552 osobe. Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalazi se 99 Covid pozitivnih osoba, dok se 8 pacijenata nalazi na respiratoru. Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su 2 osobe; jedna muška osoba u 71. godini i ženska osoba koja je imala 72 godine. Osobe su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirusnu infekciju.

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije koje je objavljeno danas, 11. veljače, od ukupno 604 obrađena testa kod 57 osoba potvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus. Među pozitivnima na Covid-19 je i jedna osoba iz Supetra

Podjelite:

You may also like...