Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Na popisu mjesta novooboljelih i dva s otoka Brača

Od ukupno 486 obrađenih testova kod 74 osobe potvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus, priopćio je danas 27. veljače, Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije nakon što je županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo izvijestio o broju testiranih i pozitivnih.

Među novooboljelima su i dvije osobe s otoka Brača, i to jedna iz Postira i Supetra.

Iz Splita 39 novozaraženih
Prema evidenciji koja se vodi po mjestu prebivališta, 39 ih je iz Splita, 8 iz Kaštela, 6 iz Makarske, 4 iz Sinja, 3 iz Vrlike, 2 iz Hrvaca i Solina te 1 osoba iz Imotskoga, Omiša, Otoka, Segeta, Šestanovca, Šolte, Trogira i Tučepa. Od ukupnoga broja novooboljelih, 59 osoba su kontakti prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju.

Preminula dva muškarca, i to u 47. i 69. godini
U samoizolaciji se nalazi ukupno 1.467 osoba. Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalazi se 58 Covid pozitivnih osoba, dok je 7 pacijenata na respiratoru. Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su 2 muške osobe, i to u 47. i 69. godini. Uz brojne komorbiditete bili su pozitivni i na koronavirusnu infekciju.

Od ukupno 486 obrađenih testova kod 74 osobe potvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus, priopćio je danas 27. veljače, Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije nakon što je županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo izvijestio o broju testiranih i pozitivnih (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...