Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Na popisu odakle su novozaraženi nalaze se i Selca

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 11. rujna, da je od ukupno 648 obrađenih testova 62 novooboljele osobe pozitivne na koronavirus.

Iz Splita 40 novozaraženih osoba
Prema objavljenim podacima, 40 novozaraženih osoba je iz Splita, 3 iz Kaštela i Imotskoga, 2 iz Dugopolja, Sinja i Trilja te po 1 osoba iz Klisa, Makarske, Omiša, Podbablja, Podstrane, Selca, Solina 1, Staroga Grada, Šestanovca i Trogira.

Čak 45 posto novooboljelih su kontakti
Od 62 novooboljele osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije, 28 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

U KBC-u Split 79 osoba pozitivno na Covid
U samoizolaciji se nalaze ukupno 1.344 osobe. U Kliničkomu bolničkom centru u Splitu 79 osoba pozitivno je na Covid, a 5 osoba nalazi se na respiratoru. Splitski KBC izvijestio je da je u protekla 24 sata preminula je muška osoba u 59. godini života koja se nalazila na respiratoru, a koja je uz ostale komorbiditete bila pozitivna i na koronavirus.

U Hrvatskoj danas ukupno 190 novih slučajeva infekcije
Nacionalni stožer civilne zaštite priopćio je danas da je u protekla 24 sata ukupno 190 novih slučajeva infekcije koronavirusom. Testirano je 5.549 osoba, a broj trenutno oboljelih u Hrvatskoj je 2.430. Među njima je 327 osoba u bolnicama, a na respiratoru 26 osoba.

Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji izvijestio je danas, 11. rujna, da je među novooboljelima na Covid pozitivna i jedna osoba iz Selca (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...