Salon namještaja DC DESIGN - U poslovnoj zoni Malačnica na staroj adresi ELEKTRE C, - Malačnica 16, 21400 Supetar

Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Na testiranju dvije osobe s Brača; imaju simptome koji bi mogli biti povezani s virusom

Krizni stožer Brača priopćio je danas, 5. travnja, da na otoku nema osoba zaraženih koronavirusom. Jedini inficirani virusom covid-19 bio je za sada muškarac iz Supetra kojemu je još 10. travnja testiranjem potvrđen koronavirus.

Čekaju se rezultati testiranja
Hoće li tako ostati ovisi o rezultatima testiranja. Krizni stožer obavijestio je danas da su u tijeku provjere i testiranja dviju osoba s otoka. Riječ je o osobama sa simptomima koji bi mogli biti povezani s koronavirusom, no, ističe se u izvješću, “za sada nema potvrđeno zaraženih”.

U samoizolaciji se nalazi 27 osoba
Pod zdravstvenim nadzorom na Braču se nalazi 27 osoba te se njihovo zdravstveno stanje prati svakodnevno. Osim liječnika kontrolu provedbe te mjere nadzire i bračka policija. — Sve mjere osobne zaštite i higijene kao i mjere zabrane okupljanja su i dalje na snazi pa vas molimo da ih se i pridržavate, stoji u pozivu Kriznoga stožera.

U tijeku su provjere i testiranja dviju osoba sa otoka Brača, a koje imaju simptome koji bi mogli biti povezani s koronavirusom, no za sada nema potvrđeno zaraženih, priopćio je danas, 5. svibnja, Krizni stožer Brača (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...