PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Načelnik Ivan Marijančević u čestitci: Tiha i radosna noć Božića ispunjava nas snagom optimizma, solidarnosti i ljubavi prema bližnjima

Načelnik općine Selca Ivan Marijančević uputio je na Badnjak, 24. prosinca, božićnu i novogodišnju čestitku stanovnicima s područja te bračke općine.

U blagdanskoj poruci ističe kako je Božić blagdan obitelji i zajedništva te potiče sve da i u ozračju božićnoga slavlja budu odgovorni jedni prema drugima.

Poruku mladoga načelnika prenosimo u cijelosti.

Godina za nama bila je puna izazova
— Iščekujući Božić, blagdan obitelji i zajedništva, razmišljamo o postignućima u proteklomu razdoblju, ali i aktivnostima za nove korake u bolje sutra. Godina za nama bila je puna izazova, neizvjesnosti i brige. Vjerujem da je nitko od nas neće pamtiti po dobromu, osim osobnih uspjeha i ostvarenja koja su uvijek iznad ovih “vremenskih” ograničenja i predstavljaju radost bez obzira u kojemu se vremenu i okolnostima ostvaruju.

Neprolazne vrijednosti temelj su svakoga uspjeha
Tiha i radosna noć Božića ispunjava nas snagom optimizma, solidarnosti i ljubavi prema bližnjima i kao takva neka zakuca na vrata svakoga doma u općini Selca i obogati vas neprolaznim vrijednostima koje su temelj osobnoga, obiteljskoga i društvenoga uspjeha. Ovoga Božića budimo odgovorni jedni prema drugima i napravimo taj mali napor da blagdane dočekamo i otpratimo zdravi, jer zdravlje je naposljetku osnovni preduvjet bilo kakvoga uspjeha i zadovoljstva.

Marljivošću, tolerancijom i zajedničkim vrijednostima
Kroz svakodnevnu suradnju, podršku i povjerenje, a marljivošću, tolerancijom i zajedničkim vrijednostima koje dijelimo s jasnim ciljevima možemo se lakše suočiti sa svim problemima i izgrađivati svoj dom u općini Selca. U tom uvjerenju, a u ime Općinskoga vijeća općine Selca, Jedinstvenoga upravnog odjela općine Selca, zamjenika općinskoga načelnika i svoje osobno ime, svima vama, vašim obiteljima, prijateljima, ljudima dobre volje, svim poslovnim partnerima želim čestit Božić i sretnu Novu 2021. godinu s puno zdravlja i blagoslova. Radost i veselje neka uđe u naša srca, obitelji i domove, poručio je načelnik Marijančević.

načelnik općine Selca Ivan Marijančević (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...