Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Načelnik Kaštelan objavio: Troje učenika osnovne škole preventivno u samoizolaciji zbog kontakta s pozitivnom osobom

Načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan objavio je danas, 28. listopada, na službenoj Facebook stranici kako je danas potvrđen obiteljski kontakt osobe čiji je nalaz potvrđen kao pozitivan još u nedjelju. Portal BRAČ danas prenio je izvješće županijskoga Stožera civilne zaštite prema kojemu je među novooboljelima i jedna osoba iz Pučišća.

Čekaju se rezultati testiranja jedne osobe iz Pučišća i Gornjega Humca
Kaštelan je napomenuo kako je drugi bliski kontakt testiran jučer, a rezultat testiranja se još čeka. Dodao je i kako su testirane dvije osobe iz Gornjega Humca od kojih je jedan testirani negativan, dok se rezultat testa druge osobe čeka. Pojasnio je kako testirane osobe iz Gornjega Humca nisu vezane uz slučajeve infekcije u Pučišćima.

Troje učenika u samoizlaciji
Načelnik Kaštelan priopćio je i novosti vezane uz tamošnju Osnovnu školu. — Troje učenika OŠ Pučišća preventivno je u samoizolaciji zbog kontakta s covid pozitivnom osobom iz Splita. Kontakt je ostvaren za vrijeme nogometne utakmice, objavio je pučiški načelnik.

Lokalni stožer civilne zaštite pozvao na dodatni napor
Ponovio je apel Stožera civilne zaštite Općine Pučišća u kojemu je pozvao građane na savjesno ponašanje. Lokalni Stožer civilne zaštite još je 22. listopada pozvao stanovnike na dodatan napor kako bi se, kako je navedeno u pozivu, “povoljna epidemiološka situacija na području Općine Pučišća takvom i održala što je moguće dulje”.

načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan najavio je kako će se danas, 5. kolovoza, polaganjem vijenaca i paljem svijeća odati počast poginulim hrvatskim braniteljima na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...