Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Načelnik Marino Kaštelan tvrdi da zaraza nije izmakla kontroli: “Ovo je sve više-manje očekivano jer se radi o kontaktima ranije oboljelih”

Načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan (HDZ) oglasio se danas, 13. studenoga, na Facebooku, poručivši da su i danas s područja njegove Općine obavljena nova testiranja te da očekuje nove slučajeve zaraze.

Načelnik Kaštelan potvrdio je da su danas s područja općine Pučišća tri osobe pristupile testiranju.

Sve je više-manje očekivano
— Danas od tri testirana u utorak očekujemo najmanje jedan pozitivni i jedan negativni nalaz. Treći nalaz nije testom potvrđen, ali se osoba vodi kao oboljela. Ovo je sve više-manje očekivano jer se radi o kontaktima ranije oboljelih, poručio je Kaštelan.

Kaštelan: Nema naznaka da je zaraza izmakla kontroli
Naglasio je kako za sada nema naznaka da je zaraza izmakla kontroli. — Novih prijava simptoma i novih testiranja nije bilo. Pažnju treba obratiti na asimptomatske slučajeve, osobito kod mladih, učenika i studenata. Pozivam još jednom sve da u zatvorenim javnim prostorima, u javnomu prijevozu i automobilima nose maske, a da u ostalim situacijama nastoje zadržati fizičku distancu, pozvao je pučiški načelnik.

Simptomi postaju sve neugodniji
— Svaki dan koji dobijemo u odgodi značajnije lokalne transmisije omogućit će nam normalniji život, a možda će i nekome spasiti život. Svi do sada oboljeli dobro se oporavljaju, iako simptomi postaju sve neugodniji i sve duže traju, poručio je načelnik Kaštelan.

— Danas od tri testirana u utorak očekujemo najmanje jedan pozitivni i jedan negativni nalaz. Treći nalaz nije testom potvrđen, ali se osoba vodi kao oboljela. Ovo je sve više-manje očekivano jer se radi o kontaktima ranije oboljelih, poručio je danas, 13. studenoga, na Facebooku načelnik Općine Pučišća Marino Kaštelan (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...