PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Načelnik Selaca Ivan Marijančević: “Svašta sam se u proteklom razdoblju naslušao i nagledao”

Načelnik Selaca Ivan Marijančević objavio je na Facebooku detaljne informacije o izdavanju propusnica za putovanje po otoku i s otoka prema kopnu, a nakon što je odlučeno da se vraćaju propusnice za Brač zbog epidemiološkoga stanja na otoku uzrokovanoga epidemijom koronavirusa.

Propusnice po otoku izdaje lokalni stožer
— Molim Vas da postavimo određena pravila kako bismo svi bili zadovoljni koliko je to moguće u ovoj situaciji. Nastavno na nova ograničenja propusnice trebaju za putovanje po otoku i naravno za kopno, bilo dolazak ili odlazak. Propusnice po otoku izdaje Stožer civilne zaštite općine Selca, a za kopno prvo šaljete zahtjev Kriznom stožeru u Supetru preko obrasca dostupnoga na www.propusnice.com. Nakon njihovoga odobrenja trebate i našu propusnicu. Ukoliko nemate pristup internetu obratite se našim službenicima koji će vam pomoći u tome, istaknuo je Marijančević u poruci stanovnicima svoje Općine.

Selački načelnik: Nemojte “mutiti” s razlozima
— Za izdavanje propusnice ne trebate nam pisati “ljubavna pisma” od kilometra, jer nam se to ne čita. Ukoliko planirate “mutiti” s razlozima, nemojte. Vidi se iz aviona. Kratko i jasno navedite razlog i dostavite osobne podatke. Ime i prezime, adresa prebivališta i OIB su osnovni podaci, mail ili broj mobitela nam treba za dostavu propusnice te naravno predviđeni datum putovanja. Bilo kako bilo svedite putovanja na teški minimum jer će se propusnice odobravati samo u neodgodivim situacijama, objavio je načelnik Marijančević, napomenuvši kontakte za općinu Selca u redovitom vremenu te za slučaj hitnih i neodgodivih situacija.

“Morate me razumjeti”
Pomalo neobično obraćanje stanovnicima svoje općine načelnik Marijančević završio je porukom: — Nadam se da sam bio jasan i konkretan, s dodatkom: — Ne ispričavam se za ovaj malo neprimjereni “ton”. Svašta sam se u proteklom razdoblju naslušao i nagledao, morate me razumjeti jer sam i ja čovjek kao i vi. Jedno je neznanje za koje naravno imam razumijevanja na pretek, ali nešto drugo čega ne manjka trenutno ne dolazi u obzir. Svima nam je jedina želja što brža normalizacija stanja, a sve opet ovisi o svima nama, objavio je načelnik te bračke Općine.

– Nadam se da sam bio jasan i konkretan, dijelite dalje… (izvor: Ivan Marijančević Facebook)

Podjelite:

You may also like...