Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Načelnik Selaca Ivan Marijančević u božićnoj i novogodišnjoj čestitci: “Božić i Nova godina prilika su da u našim srcima obnovimo plemenitost, optimizam, humanost i ljubav prema drugima”

Načelnik općine Selca Ivan Marijančević uputio je božićnu i novogodišnju čestitku stanovnicima svoje Općine.

Čestitku selačkoga načelnika prenosimo u cijelosti:

Blagdani okupljaju ljude dobre volje
Drage sumještanke i sumještani, blagdani krajem godine dani su koji okupljaju ljude dobre volje, dani kada se darujemo dobrotom, radošću i pažnjom. Božić i Nova godina prilika su da u našim srcima obnovimo plemenitost, optimizam, humanost, ljubav prema drugima.

Vrijeme obojano pesimizmom i borbom za bolje sutra
Vrijeme u kojem živimo nije lako, obojano je pesimizmom i borbom za bolje sutra. Upravo su ovi blagdani prilika kada se moramo prisjetiti obveza i odgovornosti koje imamo u svojim društvenim ulogama; kao roditelji, službenici, prijatelji, radnici, djelatnici, ali prije svega, moramo se sjetiti obveza koju imamo kao ljudi, a to je da poštujemo jedni druge, ali i sebe. Neka nam ovaj Božić donese vjeru, optimizam, solidarnost, razumijevanje i neka naše ljudske vrijednosti i pozitivno ozračje još više dođu do izražaja.

Neka naša Općina bude poželjno i ugodno mjsto življenja
Problemi koji nas opterećuju mogu biti poticaj za ponovno otkrivanje temeljnih vrijednosti, pogotovo u vrijeme blagdana, prijateljstva i spremnosti na pomoć. Jedino uvažavajući jedni druge, radeći na dobrobiti cijele zajednice možemo stvoriti uvjete koji će nama i našoj djeci dugoročno osigurati prosperitet te stvoriti ambijent u koji će naša Općina biti poželjno i ugodno mjesto življenja. Želim da vjerujemo u bolje sutra, da zajedništvom, radom, razumijevanjem idemo naprijed.

Obilje blagoslova, mir i ljubav u srcu
Uz više vjere u sebe i svoje mogućnosti možemo do uspjeha, do još ugodnijeg življenja u našoj Općini, mjestu socijalne pravde, tolerancije, solidarnosti, općini koju volimo. Neka nam ovaj Božić i Nova 2020. godina donese obilje blagoslova, mir i ljubav u srcu. U ime Općinskoga vijeća i djelatnika Općine Selca i u ime svojih suradnika i svoje osobno, želim Vam čestit i blagoslovljen Božić i sve najbolje u Novoj 2020. godini, stoji u čestitci načelnika Ivana Marijančevića.

božićnu i novogodišnju čestitku stanovnicima općine Selca uputio je načelnik Ivan Marijančević (izvor: selca.hr)

Podjelite:

You may also like...