PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Načelnik Tihomir Marinković u samoizolaciji

Zbog pozitivnoga testa supruge načelnik općine Bol Tihomir Marinković mora na deset dana u samoizolaciju, javio je u petak, 11. prosinca, lokalni portal boljani.info.

Upitan termin sazivanja sjednice Općinskoga vijeća
Na posao bi se, ako ne bude komplikacija, trebao vratiti sljedeći petak. Upitno je kada će biti sazvana i sjednica Općinskoga vijeća zbog općinskoga proračuna koji bi trebao biti donesen za 2021. godinu, a sjednica je, prema pisanju portala boljani.info, bila planirana za četvrtak, 17. prosinca.

Vijećnici su do 4. prosinca trebali podnijeti amandmane
Prijedlog Proračuna za sljedeću godinu načelnik Marinković vijećnicima je iznio još 27. studenoga, na 7. sjednici Općinskoga vijeća. Bilo je to prvo čitanje proračuna koji bi trebao biti “težak” 24,3 milijuna kuna, koliko iznose planirani prihodi i rashodi. Članovi toga vijeća do petka, 4. prosinca, imali su rok za podnošenje amandmana na prijedlog proračuna, prije nego što načelnik Marinković dostavi vijećnicima konačni prijedlog budžeta na usvajanje.

načelnik Općine Bol Tihomir Marinković nalazi se u samoizolaciji zbog pozitivnoga testa supruge, a pod mjerom zdravstvenoga nadzora bit će do petka, 18. prosinca, kada bi se trebao vratiti na posao (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...