Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Nadzornici potvrdili petogodišnji mandat direktorici

Na 23. sjednici, održanoj 30. travnja, Nadzorni odbor Komunalnoga društva “Grad” iz Supetra potvrdio je novi petogodišnji mandat direktorici toga društva Marijani Šemanović. Novi mandat dosadašnjoj direktorici počeo je 12. svibnja.

U svim poslovnim godinama ostvarena dobit
Marijana Šemanović uspješno je vodila Komunalno društvo Grad d.o.o. u proteklom mandatnom razdoblju. Društvo je povećalo svoje prihode s otprilike 9 milijuna kuna u 2015. godini na otprilike 11 milijuna kuna u 2019. godini, poslujući u svim poslovnim godinama mandata s financijskom dobiti, osvrnula se gradonačelnica Supetra Ivana Marković (SDP).

Društvo proširilo svoju djelatnost
Napomenula je kako je KD “Grad” u tom razdoblju proširilo svoju djelatnost te dobilo na upravljanje školsku-sportsku dvoranu, moderniziralo i uredilo gradsku ribarnicu, uvelo automatizirani sustav naplate parkirališta te među prvima na jugu Hrvatske uvelo novi sustav prikupljanja i odvoza otpada “s kućnoga praga”, a sve to uz, kako je dodala, minimalno povećanje broja zaposlenih u odnosu na razdoblje s početka protekloga mandata.

Obranila rad na temu “Gospodarenje otpadom na otoku Braču”
Marijana Šemanović rođena je 1987. godine u Supetru. Završila je preddiplomski i diplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Na specijalističkom poslijediplomskom studiju obranila je rad o temi “Gospodarenja otpadom na otoku Braču”. Šemanović pohađa i doktorski studij na Ekonomskomu fakultetu u Splitu.

Na 23. sjednici, održanoj 30. travnja, Nadzorni odbor Komunalnoga društva “Grad” iz Supetra potvrdio je novi petogodišnji mandat direktorici društva Marijani Šemanović. Novi mandat dosadašnjoj direktorici počeo je 12. svibnja (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...