Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Nakon što je BRAČ danas objavio fotografije sanitarnog čvora za invalide na “Hrvatu”, “Jadrolinija” upozorila zakupnika na propust

Nakon što je BRAČ danas 5. rujna objavio fotografije čitateljice o stanju sanitarnoga čvora za invalide na trajektu “Hrvat”, koja je ostala zgrožena onim što je zatekla, iz “Jadrolinije” je stigao odgovor.

Sanitarni čvorovi obilaze se minimalno jednom tijekom putovanja
Iz državnoga brodara ističu da je zakupnik ugostiteljskoga objekta na trajektu “Hrvat” obvezan brinuti se o čistoći sanitarnih čvorova. — Sanitarni čvorovi obilaze se minimalno jednom tijekom putovanja, uz obvezu detaljnoga čišćenja i nadopunu potrošnoga materijala prilikom svakoga dolaska u luku, a prije ukrcaja novih putnika, pojašnjavaju iz “Jadrolinije”.

Zakupnik upozoren na propust
Napominju da i za sanitarne čvorove namijenjene osobama s invaliditetom vrijede ista pravila za održavanje čistoće, kao i za sve sanitarne čvorove. — Za vrijeme trajanja epidemije posvećuje se veća pažnja održavanja čistoće u ovakvim prostorima, na što zakupnicima dodatno skrećemo pozornost, odgovorili su iz državnoga brodara. Iz “Jadrolinije” su poručili kako su zakupniku ugostiteljskoga objekta ukazali na propust.

Nema ni obični sapun
Čitateljica portala ukazala je na loše održavanje sanitarnoga čvora za invalide, posebno u vrijeme epidemije koronavirusa. — Ljudi s posebnim potrebama su ionako vec sami po sebi boležljivi. Treba li im ovakav WC da pokupe neku bakteriju? U doba korone svaki WC ima sterilizator za ruke, a ovaj najpotrebniji nema ni obični sapun! O izgledu lavaboa da ni ne govorim. Slike same govore, napisala je, izrazivši nadu da će se s tim u sveti nešto i poduzeti.

Državni brodar “Jadrolinija” upozorio je na propust zakupca ugostiteljskoga objekta na trajektu “Hrvat” nakon što je BRAČ danas 5. rujna objavio fotografije naše čitateljice o stanju sanitarnoga čvora za invalide (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...