PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NASTAVLJAJU SE OPTUŽBE SDP-ov Ranko Ostojić prozvao Supetar za trgovinu na izborima: “Gospođa se najedanput prevrnula i otišla u drugi tabor”

Jedan od kandidata za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić komentirao je za 24 sata unutarstranačke izbore koji su se održali u subotu, 26. rujna, te pri tom, između ostaloga, prozvao i Supetar za trgovinu na izborima.

Nekome je odgovaralo da se nastavi cirkus
Rekao je kako za njega uopće nije važno kako će završiti izbori. — Samo jedna trećina članova je imala pravo glasa. To je rezultat svih odluka s Glavnoga odbora stranke. Trebalo je radi digniteta stranke osigurati svim članovima i članicama da glasuju kao što je to bilo u prethodnim izborima, istaknuo je Ostojić, izrazivši žaljenje što se to nije dogodilo te je ocjenio kako je “nekome odgovaralo da se nastavi cirkus”.

Ostojić: Kolar je u Supetru dobio 14 glasova
— Ja nisam bio favorit i nikada se nisam ponašao kao pobjednik, istaknuo je Ostojić, upozorivši pri tom kako je na proteklim izborima bilo trgovine. — Nažalost, vidjeli smo propast trgovine u Supetru u kojemu se gospođa najedanput prevrnula i otišla u drugi tabor. Kolar je u Supetru dobio 14 glasova, to ne valja raditi, rekao je Ostojić, te pri tom dodao: — Moja poruka je: Budi SDP-ovac i SDP-ovka, nemoj mijenjati stavove. Prema podacima SDP-a Supetar, objavljenima na službenoj Facebook stranici, na otoku Braču najveći broj glasova dobio je Peđa Grbin, njih 60, 17 glasova Ostojić, 13 glasova Željko Kolar, 7 glasova Mirela Ahmetović i 1 glas Marino Percan.

Drugi krug izbora 3. listopada
Iako se za drugi krug izbora vodila tijesna bitka između Kolara i Ostojića, SDP je objavio kako će nakon 98,60 posto obrađenih biračkih mjesta u drugi krug izbora Grbin koji je osvojio 40,67 posto il Kolar s 26,29 posto osvojenih glasova. Ostojić je osvojio 17,33 posto glasova. Novi predsjednik SDP-a bit će poznat sljedeće subote kada će se održati drugi krug izbora.

Jedan od kandidata za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić družio se 17. rujna u Supetru s članovima i simpatizerima stranke u predizbornoj kampanji. Prema podacima koje je objavio supetarski SDP na službenoj Facebook stranici, kandidat Ostojić na Braču je osvojio 17 glasova, dok je najveći broj glasova pripao Peđi Grbinu (izvor: Facebook SDP Supetar)

Podjelite:

You may also like...