Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Nastavljaju se unutarstranačka neslaganja. SDP-ova gradonačelnica: “Treba podnijeti ostavku na sve funkcije, zahvaliti se i prepustiti štafetu drugima”

Nastavljaju se unutarstranačka neslaganja nakon teškoga poraza SDP-a na parlamentarnim izborima. SDP-ova gradonačelnica Ivana Marković izrazila je danas, 23. srpnja, na Facebooku nezadovoljstvo prijedlogom kluba zastupnika SDP-a da dosadašnji potpredsjednik SDP-a bude potpredsjednik Sabora. Treba istaknuti kako je jučer na konstituirajućoj sjednici novoga saziva Hrvatskoga sabora SDP-ov Rajko Ostojić izabran za potpredsjednika parlamenta.

Neka podnese ostavku, zahvali se i prepusti štafetu drugima
— Dajemo jasne znakove da nemamo volje ni želje mijenjati stvari. Potpredsjednik SDP-a koji je sudjelovao u sklapanju lista za Sabor, odabiru koalicijskih partnera, promašenoj kampanji, izbornom debaklu i nikad manjem broju mandata treba podnijeti ostavku na sve funkcije, zahvaliti se i prepustiti štafetu drugima. Bez obzira o kome se radi. Ne kužim da može drugačije. Ili je u meni problem, otvoreno se pita gradonačelnica Marković, izražavajući nezadovoljstvo rezultatom stranke na proteklim izborima.

Osjeća li tko uopće odgovornost?
— Ovako potvrđujemo da smo se sveli na oligarhiju koja dijeli svoje fotelje onima najbliže oltaru ne želeći se otrijezniti porazom te uopće pokušati mijenjati stvari, barem prema vani. Jesmo li stvarno izgubili doticaj sa stvarnošću? Da li tko uopće osjeća odgovornost? Da li smo svjesni da nije vrijeme za kalkuliranje već za radikalnu promjenu i preokret?, pita se Marković. — Emocija, bunt, hrabrost, jasnoća, izvrsnost, ekologija… Samo tako možemo drugačije! Takav #sdp ja vidim. Sve drugo je utopija, poručila je supetarska gradonačelnica. Treba dodati kako se gradonačelnica Marković nalazila kao kandidatica na listi Restart koalicije na parlamentarnim izborima, ali su saborski mandat osvojila prva tri kandidata s te liste, Arsen Bauk, Katica Glamuzina i Branko Grčić.

izvor: Facebook Ivana Marković

Podjelite:

You may also like...