PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

“Ne optužujmo ljude koji su danas bolesni ili u izolaciji, a najviše od svega sudržimo se u pisanju lažnih vijesti”

— U tjednima koji su iza nas, posebno zadnjih dana, vjerujem da će nas ova situacija gurnuti da postanemo bolji ljudi, ali i sada možemo isto puno učiniti i to samo riječima. Pozitivnim riječima, napisala je na Facebooku gradonačelnica Supetra Ivana Marković, pozvavši svoje sugrađane da budu pozitivni u govoru i pisanju te ne optužuju bolesne.

“Riječi postaju naša sudbina”
— Riječi koje koristimo, među našom obitelji, prijateljima, neznancima imaju ogromnu moć stvoriti klimu neprijateljstva ili harmonije, suradnje ili podjele. Riječi koje koristimo postaju naša sudbina. Što više koristimo nasilne ili sitne riječi, to više hranimo sitničavost i nasilje u okruženju oko nas, u drugima koji nas slušaju, poručila je gradonačelnica Marković.

Ivana Marković: Puno lošega smo o našem otoku pročitali u zadnje vrijeme”
— Ne optužujmo ljude koji su danas bolesni ili u izolaciji, a najviše od svega sudržimo se u pisanju lažnih vijesti. Puno lošega smo o našem otoku pročitali u zadnje vrijeme, ali ne znaju oni nas. Moramo ostati pozitvni radi naše djece kojima je posebno teško i proživaljavaju ovo na svoj način, naglasila je Marković.

Zaželjela svima puno strpljenja
— Ono što pokažemo u današnjim teškim vremenima pratit će nas sigurno u budućnosti. Drago mi je da Vam mogu pomoći barem riječima utjehe. Svojim dragim kolegama, svima nama, svim dobrovoljcima na terenu, doktorima, medicinskom osoblju, a posebno našim otočanima koji su u samoizolaciji i kojima su nalazi došli pozitivni želim puno strpljenja, zaželjela je supetarska gradonačelnica.

Podjelite:

You may also like...