NE PRESTAJU REAKCIJE “Imali smo zastarjeli koncept i neuvjerljivu kampanju koja nije privukla ni naše birače, a kamoli širu publiku”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković (SDP), kandidatkinja s SDP-ove XIII. liste za Hrvatski sabor na parlamentarnim izborima, još je jednom na Facebooku komentirala rezultate izbora Restart koalicije. Osvrnula se i na uspjeh SDP-ove koalicije u Gradu Supetru.

“Priznanje za budući rad i zalaganje”
— Još jednom hvala svima na potpori i glasu za Restart koaliciju, ali građani Republike Hrvatske su u većem broju odlučili drugačije. Grad Supetar je jedno od 5 mjesta u našoj županiji gdje je pobijedila Restart koalicija. Što se tiče preferencijalnih glasova upravo sam ih ja dobila najviše na našem otoku što mi je iznimno priznanje i veoma drago za moj budući rad i zalaganje. Ništa drugačije, kao i do sada, istaknula je gradonačelnica Marković koja je samo u Supetru osvojila 437 preferencijalna glasa, znatno više od nositelja liste Arsena Bauka.

Građani su rekli što misle o našem smjeru
— Što se tiče SDP-a građani su jasno kazali što misle o našem smjeru koji smo kao stranka zauzeli. Osobno mislim da je falilo emocija, ideje i imali smo zastarjeli koncept i neuvjerljivu kampanju koja, kako se vidi, nije privukla ni naše birače, a kamoli širu publiku. Vjerujem da ćemo imati snage i volje preispitati dosadašnje odluke i svoj put, uvidjeti greške i stvoriti stranku koja će cijeniti rad i rezultate, poručila je supetarska gradonačelnica.

Naći će se dobar vođa
— U našoj stranci ima iznimnih ljudi, ljudi sa znanjem i rezultatima iza sebe, potporom građana i sigurno će se naći dobar vođa s idejom i vizijom, objavila je Marković, komentiravši današnju ostavku predsjednika SDP-a Davora Bernardića nakon stranačkoga debakla na izborima. — Čestitke HDZ-u na pobjedi, napisala je na Facebooku gradonačelnica.

Podjelite:

You may also like...