Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

NEDOSTAJALI GLASAČKI LISTIĆI Zbog birača s tzv. žutim potvrdama na Brač poslani dodatni glasački listići, svim biračima omogućeno glasovanje

Državno izborno povjerenstvo izvijestilo je danas, 5. srpnja, kako su u X. izbornoj jedinici, odnosno na posebnom biračkom mjestu u Supetru, nedostajali glasački listići, zbog čega je, kako javljaju mediji, na kratko došlo do manjih poteškoća na tom biračkom mjestu.

Nedostajali listići za birače s tzv. žutim potvrdama
— Potreba za dodatnom dostavom glasačkih listića postojala je samo na tzv. posebnom biračkom mjestu u Supetru na kojem su glasovali birači koji imaju prebivalište u drugim izbornim jedinicama i koji su se upisali za glasovanje na području Grada Supetra i općina na otoku Braču, a s obzirom na birače koji su ostvarivali svoje pravo na glasovanje temeljem tzv. žute potvrde, odgovorili su za BRAČ danas iz Državnoga izbornoga povjerenstva.

Neće se produžiti glasovanje
Naglasili su kako su svi potrebni glasački listići za ostale jedinice pravovremeno dostavljeni na navedeno biračko mjesto te je, dodali su, svim biračima omogućeno glasovanje. — Glasovanje traje do 19.00 sati i neće se produžiti, niti je to moguće izvan zakonskih termina, poručili su iz DIP-a, demantiravši tako navode nekih medija kako je moguće da će se produžiti glasovanje na tom biračkom mjestu.

— Potreba za dodatnom dostavom glasačkih listića postojala je samo na tzv. posebnom biračkom mjestu u Supetru na kojem su glasovali birači koji imaju prebivalište u drugim izbornim jedinicama i koji su se upisali za glasovanje na području Grada Supetra i općina na otoku Braču, a s obzirom na birače koji su ostvarivali svoje pravo na glasovanje temeljem tzv. žute potvrde, odgovorili su za BRAČ danas iz Državnoga izbornoga povjerenstva (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...