PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NEVRIJEME NA BRAČU Na području općine Selca proteklih dana poplavljeni mnogobrojni objekti, ulice i podrumi; intervenirali selački vatrogasci

Nevrijeme koje je proteklih dana pogodilo Brač nije zaobišlo ni područje općine Selca. Samo u razdoblju od 24 sata na području te općine selački vatrogasci izmjerili su preko 160 mm oborina na meteorološkoj postaji u Selcima.

Obilne kiše ne pamte ni najstariji mještani
— Ovako veliki intenzitet oborina stvorio je mnogobrojne probleme za naše sumještane. Na području Sumartina i Povlja mnogobrojni objekti, ulice i podrumi su poplavljeni, dok je i nekolicina brodica pretrpjelo štetu. Ovako obilne kiše ne pamte ni naši najstariji mještani, poručili su selački vatrogasci.

Brojne intervencije vatrogasaca
Pripadnici DVD-a Selca imali su proteklih dana veći broj intervencija. Uglavnom su pomogli građanima u ispumpavanju brodica i drugih objekata.

Na području Sumartina i Povlja mnogobrojni objekti, ulice i podrumi su poplavljeni, dok je i nekolicina brodica pretrpjelo štetu, poručili su selački vatrogasci koji su obavili više intervencija na poziv građana (izvor: Vatrogasci Selca Facebook)

Podjelite:

You may also like...