PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NIJE DOBRO Opet raste broj novooboljelih u županiji

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 18. srpnja, kako je na području županije danas 20 novooboljelih osoba od koronavirusa. Jučer je na području županije bilo 10 novooboljelih.

Čak 8 osoba iz Splita i 5 iz Vrgorca
Županijski NZJZ obradio je ukupno 234 testa na području županije te je potvrđeno da je pozitivno 8 osoba iz Splita te po jedna osoba iz Sinja, Podgore, Trogira, Kaštela, Lokvičića, Imotskoga i Tučepa, dok je 5 osoba iz Vrgorca zaraženo koronavirusom.

Većina su kontakti prethodno oboljelih
Čak 14 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostalih 6 osoba epidemiološki obrađuje. — Uz 20 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivna na covid infekciju je i jedna osoba iz Šibensko-kninske županije testirana na području SDŽ, priopćeno je.

Smanjuje se broj osoba pod zdravstvenim nadzorom
U splitskom Kliničkom bolničkom centru nalazi se 10 osoba pozitivnih na koronavirus, dok je u samoizolaciji 548 osoba. Prema jučerašnjem priopćenju Županijskoga stožera civilne zaštite, pod zdravstvenim nadzorom bilo je 598 osoba. Nacionalni stožer civilne zaštite u 14.00 sati priopćit će na konferenciji za novinare nove podatke o novooboljelima u Hrvatskoj u protekla 24 sata.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 18. srpnja, kako je na području županije danas 20 novooboljelih osoba od koronavirusa, dok je jučer bilo 10 novih slučajeva oboljenja od toga virusa

Podjelite:

You may also like...