Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

“Njihov se novac koristi za financiranje predstave jednoga poraženog režima i njegove gubitničke vojske”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković (SDP) komentirala je danas, 4. lipnja, na Facebooku Hrvatsku obrtničku komoru i donaciju koju je ta poslovna organizacija za 2019. godinu uplatila Počasnom bleiburškom vodu u iznosu od 15.000 kuna.

Obrtnike sigurno čeka veliki krah na jesen
— Nasilno otet novac od obrtnika, koji se uplaćuje u vidu mjesečne obvezne članarine, umjesto za poboljšanje poslovanja, stanja na tržištu ili ekonomske aktivnosti obrtnika, koje sigurno čeka veliki krah na jesen, koristi se za financiranje “održavanje redovne aktivnosti” gore imenovane udruge kojoj je izgleda osnovno zanimanje žicanje javnoga novca i ukrcavanje u proračune javnih institucija, ističe gradonačelnica Marković.

Prijedlog da članarina bude dobrovoljna
Napomenula je kako je Klub zastupnika SDP-a u travnju zatražio ukidanje članarine Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore te dao prijedlog da članarina bude dobrovoljna. — Neka obrtnici i poduzetnici odluče žele li biti članovi, a ne da se njihov novac koristi za financiranje predstave jednoga poraženog režima i njegove gubitničke vojske, poručila je gradonačelnica Marković.

Povećan iznos mjesečne članarine
Dodala je kako je u veljači 2017. godine povećan iznos mjesečne članarine komorskoga doprinosa s 52 kune na 76 kuna.

Podjelite:

You may also like...