Noću postavljena ograda na cesti Miljenka Smoje. Ivana Marković: Okupacija gradske imovine. Iz udruge “Za naš Supetar”: Željno iščekujemo bager

Udruga “Za naš Supetar” objavila je danas, 9. svibnja, da je u noći s nedjelje na ponedjeljak na cesti Miljenka Smoje u Supetru neovlašteno postavljena ograda.

Iz Udruge su prvo objavili kako se to dogodilo u nedjelju iza 20.00 sati, da bi kasnije dopunili informaciju kako je pregrada postavljena jutros u 1.00 sat.

“Preporučam osnivanje zaklade za pomoć prekršitelju i nasilniku”
— Kad Grad krene uklanjati ovu ogradu, vjerojatno će osvanuti i javno priznanje postavljača uz gorke suze kako mu netko uništava imovinu. Za one koji ga žale i suosjećaju s teškom sudbinom zbog djelovanja pravne države kroz jedinicu lokalne samouprave preporučam osnivanje zaklade za pomoć prekršitelju i nasilniku.

Iz Udruge: “Željno iščekujemo bagern, nadamo se ne i dugo”
Udruga “Za naš Supetar” javno se pita: — Hoće li policija izuzeti snimke nadzornih kamera SVPETRVS hotela kako bi se ustanovilo tko je postavio prepreku na nerazvrstanoj cesti Miljenka Smoje? Znamo da SVPETRVS ima nezakonitu kameru koja snima cestu Miljenka Smoje i Put Vele Luke. Već su svoje snimke nadzornih kamera distribuirali medijima. Pitanje je samo da li će i noćašnju? Željno iščekujemo bager, nadamo se ne i dugo, objavila je Udruga na Facebooku.

Ivana Marković: Gradsko vijeće donijet će odluku o nerazvrstanim cestama
Postavljanje ograde na cesti Miljenka Smoje kratko je na Facebooku danas komentirala i gradonačelnica Ivana Marković. — Okupacija gradske imovine i daljnje uzimanje javnoga prostora građanima grada Supetra. Cesta Miljenka Smoje u javnoj upotrebi kat. čest. 2092/6, nerazvrstana cesta — javno dobro u općoj upotrebi u neotuđivome vlasništvu Grada Supetra, poručila je Marković. Naglasila je da će Gradsko vijeće Grada Supetra na današnjoj sjednici donijeti odluku o nerazvrstanim cestama s detaljnim popisom gradskih cesta. Sjednica Gradskoga vijeća, 11. u nizu, najavljena je za 16.00 sati u gradskoj vijećnici.

O navodno nezakonitom postavljanju ograde na cesti Miljenka Smoje upit smo poslali i Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj. Zanimalo nas je ima li Policijska postaja Brač saznanja o tome događaju te je li s tim u svezi bilo policijskoga postupanja. Do sada nismo dobili odgovor nadležne službe za odnose s medijima.

izvor: Ivana Marković – Facebook

Podjelite:

You may also like...