Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NOVA PEDIJATRICA NA BRAČU: Dr. Suada Purić otišla u zasluženu mirovinu; Čitatelji na društvenim mrežama: Na vratima bismo znali što je mom djetetu!

Nakon višegodišnjega rada i liječničke skrbi za predškolsku djecu, pedijatrica liječnica dr. Suada Purić prestala je s radom 1. srpnja ove godine u pedijatrijskoj ambulanti u Supetru i otišla u zasluženu mirovinu. Jedina je to pedijatrijska ambulanta na otoku, pa je jasno koliko je bilo zabrinutosti i pitanja o tome tko će i kada nastaviti raditi u ambulanti s djecom predškolskoga uzrasta.
— Dragi roditelji u gradu Supetru, ali i na otoku Braču, iako kao gradonačelnica nisam nadređena za zdravstvenu zaštitu na našem otoku, osjećam dužnost da Vas obavijestim da se ne morate brinuti oko dolaska nove pedijatrice na otok Brač. Nakon više upita i razgovora s nadležnima, obaviještena sam da u ponedjeljak 1. srpnja u Supetar dolazi raditi nova pedijatrica, objavila je na facebook stranici gradonačelnica Supetra Ivana Marković.

u pedijatrijskoj ambulanti u Supetru na dan 31. srpnja u evidenciji je bilo upisano 1.488 osiguranika (foto: J. Bašić)

u pedijatrijskoj ambulanti u Supetru na dan 31. srpnja u evidenciji je bilo upisano 1.488 osiguranika (foto: J. Bašić)

O zdravstvenoj zaštiti na otoku
— Ovim putem od srca zahvaljujem dosadašnjoj pedijatrici dr. Suadi Purić na njenom dugogodišnjem radu s našima najmilijima, napisala je u poruci prva žena grada Supetra, dodavši kako je na koordinaciji načelnika otoka Brača i gradonačelnice zajedno sa županijskim vijećnicima otoka Brača i liječnicima bilo govora o zdravstvenoj zaštiti na otoku te su o tome konkretni prijedlozi upućeni županu Blaženku Bobanu i ravnatelju Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.
Brojne su riječi hvale objavljene o radu bivše pedijatrice dr. Purić i na društvenim mrežama. — Dr. Purić, od srca vam zahvaljujemo na dugogodišnjoj suradnji, savjetima, na svemu što ste učinili za moju djecu, za svaki osmijeh, za svaki savjet, za svaku podršku. Žao mi je što ste otišli, ali zaslužili ste. Odmorite se i uživajte u zasluženoj mirovini, jedna je od pohvala i lijepih želja pedijatrici koja je nakon više godina napustila ambulantu.

Na vratima bismo znali što je mom ditetu
U drugoj poruci zahvale piše: — Dragoj našoj dr. Suadi svu sriću svita želim, nek odmori, zaslužila je. Toliko je ljubavi, truda, pa čak i neprospavanih noći poklonila dici ovoga otoka. Radila je sa dušom i tilom i bila prvo čovik, pa onda pedijatar i sve ostalo! Njen osmijeh, pristup djeci i stručnost uvukli su se pod kožu, napisano je u sljedećoj poruci na facebooku.
— Dr. Suada Purić, hvala od srca na svemu učinjenom. Čim bi došla odmah na vratima bismo znali što je mom ditetu. Hvala na punoooo korisnih savjeta i svako dobro Vam želimo, objavili su roditelji u jednoj od poruka. Bilo je i kratkih, ali sadržajnih: — Doktorica Suada, jedna i jedina! Hvala Vam na svemu.

Dr. Ivana Marić nova je pedijatrica na našem otoku
Na mjesto dr. Purić stigla je nova pedijatrica dr. med. Ivana Marić. Prema podacima Hrvatskoga zavoda za zdravstveno osiguranje, jedina je to ordinacija u djelatnosti zdravstvene zaštite predškolske djece koja ima ugovor s HZZO–om, među šest ugovorenih ordinacija primarne zdravstvene zaštite u gradu Supetru. Iz Zavoda za zdravstveno osiguranje izvijestili su nas i da je u pedijatrijskoj ambulanti na dan 31. srpnja ove godine u evidenciji bilo 1.488 osiguranika, odnosno djece predškolske dobi o kojima će se ambulatno nastaviti skrbiti dr. Marić. Što poželiti novoj bračkoj pedijatrici drugo nego uspješan rad s našim mališima na njihovu i našu radost. I naravno, što manje posla.

pedijatrijska ambulanta djeluje u sklopu Doma zdravlja u Supetru. Jedina je to ambulanta u djelatnosti zdravstvene zaštite djece predškolske dobi na otoku (foto: J. Bašić)

pedijatrijska ambulanta djeluje u sklopu Doma zdravlja u Supetru. Jedina je to ambulanta u djelatnosti zdravstvene zaštite djece predškolske dobi na otoku (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...