Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NOVA SUČAJEVI NA BRAČU Među novozaraženima 2 osobe iz Supetra i 1 osoba iz Postira; samo u 48 sati dijagnosticirano 14 oboljelih

Na području Splitsko-dalmatinske županije u četvrtak, 29. listopada, potvrđeno je 280 osoba koje su pozitivne na koronavirus.

Naknadno je županijski Stožer civilne zaštite potvrdio da su utvrđena još tri slučaja zaraze, pa je broj oboljelih u županiji iznosio 283.

Samo s područja grada Splita 127 novozaraženih
Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji objavio je i evidenciju novozaraženih prema mjestu prebivališta. Od ukupnoga broja novoinficiranih, 127 iz je s područja grada Splita, 30 iz Sinja, 16 iz Solina, 15 iz Kaštela i Imotskoga, 10 iz Omiša, 9 iz Podstrane, 7 iz Vrgorca i Podbablja, 5 iz Trilja, 4 iz Makarske, Hrvaca i Prološca, 3 iz Dugoga Rata, Dugopolja i Otoka, 2 iz Supetra, Trogira, Visa, Klisa, Marine, Okruga, Runovića i Zmijavaca, dok je po 1 novi slučaj oboljenja iz Hvara, Baške Vode, Muća, Postira i Ciste Provo.

U srijedu na Braču rekordnih 11 novozaraženih
Tako je samo u 48 sati s otoka Brača potvrđeno 14 novooboljelih. Još u srijedu, 28. listopada, na Braču je bilo 11 novih slučajeva zaraze virusom Covid-19, i to 4 osobe iz Supetra, 2 osobe iz Selaca te po 1 osoba iz Bola, Milne, Nerežišća, Pučišća i Sutivana. K tomu treba pridodati i 3 nova slučaja iz zadnjega priopćenja županijskoga Stožera. Što će biti danas, 30. listopada, znat će se kada Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije izda priopćenje nakon što dobije podatke od županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo.

Prema podacima Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, u četvrtak, 29. listopada, potvrđena su tri nova slučaja zaraze na otoku Braču, i to dva iz Supetra i jedan iz Postira. U 48 sati s otoka Brača potvrđeno je 14 osoba koje su pozitivne na koronavirus (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...