NOVE BROJKE Na području županije šest novooboljelih iz Splita te po jedan iz Trilja i Dugopolja

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 23. srpnja, kako je od ukupno 323 obrađena testa s područja županije osam novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus.

U županiji je 114 aktivnih slučajeva oboljenja
Najveći broj zaraženih je iz Splita, njih šest te po jedan iz Trilja i Dugopolja. Od osam novooboljelih osoba, njih pet su kontakti prethodno oboljelih osoba, dok se ostale tri osobe epidemiološki obrađuju. Na području Splitsko-dalmatinske županije trenutno je 114 aktivnih slučajeva oboljenja.

U splitskom bolnici je osam pozitivnih pacijenata
U samoizolaciji je 510 osoba, a u splitskom Kliničkom bolničkom centru osam pacijenata koji su pozitivni na koronavirus. Na respiratoru se nalazi jedna osoba, priopćio je Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Nacionalni stožer: U protekla 24 sata 104 novooboljelih
Nacionalni stožer civilne zaštite priopćio je danas kako je u protekla 24 sata zabilježena 104 nova slučaja zaraze, a u istom razdoblju testirano je 1.417 osoba. U bolnicama se nalaze 132 osobe.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 23. srpnja, kako je od ukupno 323 obrađena testa s područja županije osam novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus

Podjelite:

You may also like...